Flag SL Flag DE Flag IT Flag UK Flag HR

Istria Granfondo 2020

Zabilježite datume 16. - 18.10. 2020. i prijavite se na međunarodni biciklistički maraton Istria Granfondo. Deveto izdanje maratona sa startom i ciljem u Umagu i Novigradu ove će vam godine ponuditi još bogatiji program.

Pravi izazov sprema se 17.10.2020., u subotu u Umagu – na dionicama za odvažne i kondicijski spremnije bicikliste. Možete birati između 94 km duge dionice Istria Granfondo Small i 119 km duge dionice Istria Granfondo Classic. Dionice prolaze sjeverozapadnim i središnjim dijelovima istarskog poluotoka te vas vraćaju natrag u Umag. Da biste putem došli do (pre)daha, spremili smo vam ukupno 4 okrepne postaje. Obje dionice start i cilj imaju pokraj atraktivnog turističkog kompleksa Stella Maris Resort, tik uz umaški ATP stadion Gorana Ivaniševića, a preuzimanje startnih brojeva počinje već u petak 16.10.2020.

Dok ste u sjeveorzapadnoj Istri možete se odlučiti sudjelovati i 18.10.2020. u nedjeljnoj rekreativnoj MTB biciklijadi Istria Granfondo Family & Gourmet Tour koja će vas provesti Novigradom i okolicom - uz more, maslinike i vinograde - stazom dugom 25 km. Sudionici biciklijade moći će uživati u prekrasnim pogledima i u kušanjima istarskih jela na okrepnom stajalištu i na cilju. Kotizacije za ovu turu kupuju se „na licu mjesta“.

Maraton koji je prošle godine okupio gotovo 700 biciklista iz 15 zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija ove godine donosi 77 nagrada za najbolje bicikliste te vrijedne nagrade za muškog i ženskog apsolutnog pobjednika, odnosno pobjednicu.

Bogat popratni program u 2020. nudi zanimljive brandove u Expo zoni, dječji program i bogatu gourmet ponudu te ono najvažnije - odličnu atmosferu!

Dobrodošli u Umag i Novigrad na Istria Granfondo!

 

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama putem webshopa

Visa MasterCard Maestro CorvusPay

PRIJAVA

Ispunite podatke i platite karticom.

PRIJAVA I STARTNINA - ZA NELICENCIRANE NATJECATELJE

Nelicencirani natjecatelji (bez UCI, UDACE, UISP licence) će na Istria Granfondu smjeti nastupiti jedino pod uvjetom da se za jednokratnu licencu prijave do srijede, 14. listopada 2020. do 23:59 sati putem www.vouch-couch.com .

Ako ste kupili jednodnevnu licencu, molimo ispišite i ispunite obrazac u prilogu ove e-poruke. Ispunjeni obrazac treba predati prilikom preuzimanja startnog broja. Molimo sve natjecatelje koji su kupili jednodnevnu licencu da se pridržavaju pravila kako bi se izbjegle gužve kod preuzimanja startnih brojeva.

 • Ime i prezime

 • Odaberite broj kotizacija (cijena do 01.04.2020.)

   

  Odaberite broj licenci

  Cijene uključuju PDV

 • Ukupna cijena:

 • Telefon

 • E-mail

 • Pročitao sam i prihvaćam Uvjete korištenja usluge.

 • Klikom na gumb plaćanja, nakon provjere podataka prebacit ćemo Vas na sigurne stranice Corvus servisa za plaćanje gdje je potrebno upisati podatke za plaćanje.

 • Klikom na gornji crveni gumb za plaćanje prebacit ćemo Vas na sigurne stranice Corvus servisa za plaćanje gdje je potrebno upisati podatke za plaćanje.

 • Obavezno je popuniti sva gornja polja te odabrati minimalno jednu kotizaciju ili licencu!